Eil. Nr.* | Paslaugos pavadinimas | Kaina, Eur |
201. | Akytumo nustatymas duonos, pyrago gaminiuose | 4,23 |
202. | Alkoholio (etanolio) nustatymas alkoholiniuose gėrimuose gravimetrijos metodu | 7,01 |
203. | Angliavandenių vertės skaičiavimas | 2,98 |
205. | Aspartamo ir (arba) sacharino kiekio nustatymas neriebalinguose maisto produktuose | 47,29 |
206. | Azoto nustatymas Kjeldalio metodu | 13,03 |
207. | Baltymų vertės skaičiavimas | 3,27 |
208. | Baltymų nustatymas Kjeldalio metodu | 12,63 |
209. | Benzenkarboksi (benzoinės) rūgšties nustatymas fotometrijos metodu | 18,68 |
213. | Diastazės aktyvumo nustatymas meduje fotometrijos metodu | 8,25 |
214. | Drėgmės (drėgnio / nuodžiūvio arba sausųjų medžiagų) nustatymas gravimetrijos metodu | 6,28 |
215. | Ekstraktyvių medžiagų nustatymas kavos pupelėse, arbatoje, vaistinėje žaliavoje gravimetrijos metodu | 6,95 |
216. | Energinės vertės skaičiavimas | 3,01 |
219. | Homogeniškumo nustatymas | 7,24 |
222. | Juslinių rodiklių įvertinimas jusliniu metodu | 4,26 |
223. | Karoteno (beta) nustatymas aliejuje fotometrijos metodu | 4,34 |
224. | Kenkėjų nustatymas grūduose, miltuose | 2,03 |
226. | Lūžio rodiklio nustatymas skysčiuose refraktometrijos metodu | 2,90 |
230. | Natrio chlorido (valgomosios druskos) nustatymas pagal chloridą | 7,70 |
232. | Nitritų nustatymas mėsos gaminiuose fotometrijos metodu | 8,02 |
233. | Oksidacijos laipsnio nustatymas riebaluose fotometrijos metodu | 4,29 |
234. | Pelenų (bendrųjų) nustatymas gravimetrijos metodu | 6,86 |
235. | Pelenų (bendrųjų) vertės skaičiavimas | 3,21 |
238. | pH (vandenilio jonų koncentracijos) nustatymas potenciometrijos metodu | 3,91 |
239. | Priemaišų nustatymas | 2,03 |
240. | Riebalų nustatymas Soksleto metodu | 17,64 |
241. | Riebalų nustatymas Gerberio metodu | 5,01 |
242. | Riebalų vertės skaičiavimas | 3,19 |
243. | Rūgštingumo (bendrojo) nustatymas titrimetrijos metodu | 3,71 |
244. | Rūgštingumo / rūgštinio skaičiaus nustatymas potenciometrijos metodu | 6,57 |
245. | Sacharidų / cukrų nustatymas maisto produktuose | 11,70 |
247. | Santykinio skysčių tankio nustatymas gravimetrijos metodu | 4,14 |
249. | Pradinio ekstrakto (sausųjų medžiagų) kiekio nustatymas aluje | 11,81 |
252. | Sorbo rūgšties nustatymas fotometrijos metodu | 14,48 |
253. | Alaus spalvos nustatymas spektofotometriniu metodu | 5,22 |
255. | Tirpių sausųjų medžiagų arba sausųjų medžiagų nustatymas nealkoholiniuose gėrimuose, sultyse, meduje refraktometrijos metodu | 4,08 |
256. | Vandens aktyvumo rodiklio nustatymas | 7,24 |
257. | Vieneto masės / kiekio nustatymas gaminyje / porcijoje gravimetrijos metodu | 3,74 |
259. | Vizualinio rodiklio (spalvos / išvaizdos / formos / konsistencijos / elastingumo ar kt.) nustatymas | 4,34 |
2601. | Skaidulinių medžiagų kiekio maisto produktuose nustatymas | 57,77 |
2602. | Sočiųjų riebalų rūgščių kiekio maisto produktuose nustatymas | 40,43 |
2603. | Akrilamido kiekio nustatymas skysčių chromatografijos metodu | 127,88 |
2604. | Peroksidų skaičiaus nustatymas aliejuje titrimetriniu metodu | 8,74 |
2605. | Hidroksiprolino kiekio nustatymas mėsoje ir mėsos produktuose | 27,00 |
2606. | Krakmolo kiekio nustatymas mėsos produktuose | 24,00 |
2607. | Etilo alkoholio koncentracijos nustatymas aluje | 11,81 |
2607. | Metalo kiekio nustatymas ICP-OES metodu** | 24,02 |
2608. | Tikrojo ekstrakto kiekio nustatymas aluje | 11,29 |
2609. | Druska (pagal natrį x 2,5) | 27,90 |
2819. | Mėginio paruošimas (mineralizavimas) metalo kiekio nustatymui ICP-OES metodu** | 14,04 |
28111. | Papildomo metalo kiekio nustatymas ICP-OES metodu** | 15,62 |
28113. | Etanolio kiekio nustatymas gaminiuose chromatografijos metodu | 48,49 |
28114. | Formaldehido nustatymas ne maisto gaminiuose | 61,05 |
* Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 1994 m. lapkričio 8 d. įsakymas Nr. 373 ,,Dėl mokamų visuomenės sveikatos priežiūros paslaugų ir jų kainų sąrašo patvirtinimo“.
**Dėl konkrečių metalų nustatymo kreiptis į Klientų aptarnavimo skyrių ar Cheminių tyrimų skyriaus Instrumentinių tyrimų poskyrio l. e. p. vedėją Mantą Norkų (tel. nr. (8 5) 210 5492)
Už paslaugų suteikimą atsakingi asmenys:
Cheminių tyrimų skyriaus Vandens ir maisto tyrimų poskyrio vedėja Giedrė Jankovskienė
Cheminių tyrimų skyriaus Instrumentinių tyrimų poskyrio l. e. p. vedėjas Mantas Norkus.
Kontaktai pasiteiravimui:
Tel. (8 5) 234 4003
El. p. priimamasis.zolyno@nvspl.lt