NVSPL vadybos vertinamoji analizė 2022

Gegužės 31 d. Nacionalinėje visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijoje (NVSPL) įvyko kasmetinė vadybos vertinamoji analizė (VAD), kuri buvo organizuota mišriuoju būdu, t. y. darbuotojai galėjo dalyvauti gyvai arba jungtis nuotoliniu būdu.

 

Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių padalinių vedėjai apžvelgė savo skyrių kokybės vadybos sistemos procesų rezultatus, veiklos apimties ir pobūdžio pokyčius (stiprybės, silpnybės, galimybės, grėsmės (SSGG) ir rizikos), darbuotojų profesinės kvalifikacijos tobulinimo aktualijas. Aptarė neatitiktinių mėginių gavimo, priėmimo, brokavimo tendencijas ir priežastis. Pateikė iš išorės auditorių gautų neatitikčių korekcinių veiksmų rezultatyvumo analizę bei siūlymus padalinių veiklos gerinimui.

 

Dėl besitęsiančios pandemijos, vadovybės pokyčių, didelės darbuotojų kaitos, milžiniškų darbo krūvių aprūpinant visą Lietuvą medicinos priemonėmis Covid-19 infekcinės ligos nustatymui, 2021 m. nebuvo lengvi mūsų įstaigai, tačiau net ir esant tokioms sudėtingoms aplinkybėms, padalinių vedėjai džiaugėsi planų vykdymo užtikrinimu, valstybinių įsipareigojimų įvykdymu ir išmoningais vadybiniais sprendimais.

Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Laboratorija savo veikloje asmens duomenis tvarko BDAR apimtimi.
Privatumo politika.