Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo apdovanojimas Svajūnei Muralytei

Nacionalinė visuomenės sveikatos priežiūros laboratorija (NVSPL) didžiuojasi savo darbuotoja, Klinikinių tyrimų skyriaus vedėjo pavaduotoja, Virusologinių tyrimų poskyrio vedėja Svajūne Muralyte. Gegužės 16 d. Sveikatos apsaugos ministerijoje (SAM) Svajūnei sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys įteikė Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo apdovanojimą.


„Susitikimas su dar viena „Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimų 2022“ nominante buvo šiltas, įdomus ir prasmingas“, – rašoma SAM Facebook paskyroje.

 

S. Muralytei apdovanojimas įteiktas už svarų indėlį suvaldant COVID-19 pandemiją. NVSPL direktoriaus pavaduotoja, laikinai atliekanti direktoriaus funkcijas, Rosita Marija Balčienė dėkoja Svajūnei už jos darbą ne tik pandemijos metu, bet ir esant įprastam laboratorijos ritmui. „Džiaugiamės, kad ne tik mes pastebime kokia darbšti, protinga, sumani bei atakinga yra ši darbuotoja. Visada smagu, kai NVSPL darbuotojai įvertinami ir už įstaigos sienų“, – sako R. M. Balčienė.

 

 

Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Laboratorija savo veikloje asmens duomenis tvarko BDAR apimtimi.
Privatumo politika.